β–‘
Meteen naar de content
Betaal later met Klarna β†’

Neem contact op!

FAQ

WELKE BETAALMETHODEN ACCEPTEREN JULLIE?

  • iDeal
  • Bancotact
  • Klarna
  • PayPal
  • Creditcard
  • Google Pay
  • Apple Pay

WELKE GARANTIES BIEDEN JULLIE?

βœ… Veilige en eenvoudige betaling: Uw veiligheid staat bij elke transactie voorop. Daarom bieden wij u de mogelijkheid tot veilige en eenvoudige betaling, zodat u zorgeloos kunt winkelen.

βœ… 30-dagen retourrecht: Wij willen dat u tevreden bent met uw aankoop. Daarom bieden wij u een royaal retourrecht van 30 dagen, zodat u voldoende tijd heeft om uw nieuwe product te testen en te verzekeren dat het aan uw verwachtingen voldoet.

βœ… 100% tevredenheidsgarantie: Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, zullen wij het probleem oplossen.

βœ… 100% traceerbare bestellingen: Wij verzenden niets zonder een trackingnummer. Zo weten wij altijd waar uw pakket zich bevindt en of het veilig is aangekomen. Mocht het pakket tijdens het transport verloren gaan of verkeerd geplaatst worden, sturen wij u gratis een nieuw exemplaar!

βœ… Later betalen of in 3 termijnen met Klarna: Door onze samenwerking met Klarna heeft u de mogelijkheid om uw pakket eerst te ontvangen en te controleren, en pas later te betalen.

Β 

HOE KAN IK MIJN PAKKETJE VOLGEN?

Methode 1:
Om uw bestelling te volgen, kunt u ons Track & Trace-systeem hier gebruiken: https://solundi.com/apps/parcelpanel. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met een bestelnummer. Voer het bestelnummer en het e-mailadres waarmee u hebt besteld in om de status van uw pakket te zien. Houd er rekening mee dat de systeeminformatie tot 48 uur achter kan liggen bij de werkelijke situatie.

Methode 2:
Na de bestelbevestiging ontvangt u ook een e-mail met een verzendbevestiging zodra het trackingnummer van de vervoerder bekend is. Als u de e-mail niet kunt vinden, controleer dan ook uw spammap. Klik op de trackinglink in de e-mail of ga naar https://www.ship24.com/ of https://parcelsapp.com/ en voer de trackingcode in. Klik op "Pakket volgen" om de actuele status van uw bestelling te zien.

Β 

WANNEER KAN IK MIJN BESTELLING VERWACHTEN?

De gemiddelde levertijd bedraagt 7 tot 14 werkdagen. Dit komt doordat onze producten direct van de leverancier naar u worden verzonden. Hierdoor besparen we op opslag- en transportkosten en kunnen we de producten tegen een lagere prijs dan onze concurrenten aanbieden en de verzendkosten voor onze rekening nemen.

DE VERWACHTE LEVERTIJD IS VERSTREKEN, WAAR IS MIJN BESTELLING?

In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het soms voorkomen dat de levering van een bestelling vertraging oploopt. Heeft u uw bestelling niet binnen 3 dagen na de verwachte levertijd ontvangen? Mail ons dan op contact@solundi.com.

GEEN VERZENDINGSUPDATE EMAIL / TRACK & TRACE-INFORMATIE NOG NIET BESCHIKBAAR?

Houd er rekening mee dat dit tot een week na het plaatsen van uw bestelling kan duren. Zodra het pakket door het verzendbedrijf is verwerkt, zullen de Track & Trace-informatie beschikbaar zijn.

IK BEN NIET TEVREDEN MET MIJN BESTELLING, WAT NU?

Onze oprechte excuses voor uw ontevredenheid met uw bestelling. Neem alstublieft contact met ons op via contact@solundi.comΒ en stuur ons, indien mogelijk, foto's of video's van de schade, zodat we snel actie kunnen ondernemen. We bespreken graag uw probleem, helpen u verder en controleren de retourvoorwaarden.

HOE KAN IK CONTACT OPNEMEN MET SOLUNDI?

Als we u ergens mee kunnen helpen of als u een vraag wilt stellen, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website, of per e-mail op contact@solundi.com. Op werkdagen proberen we binnen 24 uur te reageren. In drukke tijden kan dit echter tot 48 uur duren.

Gratis bezorging

Met Track & Trace!

30-dagen retourrecht

Bestel vandaag en beslis later!

1000+ tevreden klanten

Word jij de volgende?